Setari Cookie-uri

5 Factori din viata ta care te ingrasa

Greutatea corporala este strans legata de starea de sanatate si adesea influentata de alimentatie, stres, fumat si alti factori de risc pentru sanatate. O parte din obiceiurile zilnice ale persoanelor predispuse la supraponderabilitate intervin in metabolismul lipidic si nu numai, inclinand balanta metabolica spre depozitare cu scaderea consumului.

programul de masa va ajuta sa slabiti

Lipsa programului


daca obisnuiti sa mancati haotic, sa nu luati micul dejun, sa dorimiti la ore tarzii si sa nu faceti miscare, atunci ar trebui sa va ganditi ca aveti nevoie de un program in viata voastra. In special un program alimentar si unul de somn.

De ce este important programul?


Daca in fiecare zi mancati aproximativ la ore fixe, plus-minus o ora ca interval, organismul "invata" ca in acel interval de ore primeste mancare. Astfel isi pregateste deja digestia, dar si intreg metabolismul se modifica fiind "gata" sa primeasca si sa prelucreze nutrientii. Aceasta face ca stresul metabolic sa fie mult diminuat. La fel si cu programul de somn. Organismul de pregateste de regenerarea din timpul somnului si de atenuarea unor procese sau tensiuni acumulate in timpul zilei.

Astfel un program de viata va poate imbunatati sanatatea si silueta in mod considerabil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.