Setari Cookie-uri

7 Alegeri simple care te intineresc cu 10 ani

Elixirul tineretii fara batranete nu a fost inca gasit, insa o serie de cercetari au demonstrat de-a lungul vremii ca totusi daca nu putem opri imbatranirea, macar exista solutii pentru a o intarzia.

Asadar putem “pacali” varsta si ne putem mentine tineri pe o perioada mai lunga de timp. Care sunt secretele mentinerii tineretii?

Am adunat in articolul curent cele mai convingatoare rezultate ale studiilor medicale si nu numai, astfel incat va punem la dispozitie cele mai bune alegeri simple pe care le puteti face in viata si care va mentin mai tineri cu cel putin 10 ani.

alegeri care te intineresc

Mai mult decat atat, va recomandam sa cititi acest articol pana la final, unde v-am rezervat un clip-surpriza care sa va motiveze ziua.

7 Alegeri simple care te intineresc cu 10 ani

Alege sa nu fii dependent

Tindem sa devenim dependenti de tot mai multe lucruri: de masina, de confort, de persoana iubita, de bani. Insa echilibrul interior nu are nevoie de dependente. Atunci cand pretuiesti si respecti fara a astepta reculul, devii practic multumit de viata si ai puterea sa faci un pas inainte. Alege ca lupta schimbarii sa o duci cu tine insuti si nu in jurul tau, chiar daca, cum spunea Blaga, “cea mai grea lupta e cea cu tine insuti”. Doar asa te vei simti implinit si fericit.

Citește și:

Alege alimentele sanatoase

Alege sa iti respecti corpul. O alimentatie sanatoasa, bazata pe alimente naturale, preparate cat mai simplu, iti va da energia vitala, te va feri de boli si iti va mentine tineretea.

Stiai ca in fructe si legume se gasesc antioxidanti si alte substante care au capacitatea de a inhiba procesele de imbatranire (senescenta)?

Citeste si: Cea mai buna dieta

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.