Setari Cookie-uri

7 Alegeri simple care te intineresc cu 10 ani

Elixirul tineretii fara batranete nu a fost inca gasit, insa o serie de cercetari au demonstrat de-a lungul vremii ca totusi daca nu putem opri imbatranirea, macar exista solutii pentru a o intarzia.

Alege sa mergi la medic

Alege o zi la fiecare jumatate de an in care sa te interesezi de sanatatea ta. Sa faci analizele de sange, de urina, o ecografie, eventual si un consult oftalmologic si stomatologic. Ai grija de sanatatea ta, caci multe boli nu au simptome evidente.

Alege sa fii optimist

Un pesimist vede in fiecare oportunitate o problema si un optimist in fiecare problema o oportunitate!”, Winston Churchill. Orice actiune are si reactiune, asadar orice pare rau, prezinta si o fata buna. Tu alegi daca vrei sa vezi jumatatea plina a paharului si sa te bucuri de ea, incercand sa o fructifici, ori ramai pasiv in fata jumatatii goale.

Nimic nu este perfect, iar unii pun pret tocmai pe imperfectiuni. Stim ca este greu ca mereu sa privim partea buna a intamplarilor si sa gasim oportunitatile din probleme, insa pas cu pas vom reusi. Va propunem astfel sa vizionati mai jos un clip motivant pe care l-am ales, cu drag, pentru cititorii nostri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.