Setari Cookie-uri

7 Alegeri simple care te intineresc cu 10 ani

Elixirul tineretii fara batranete nu a fost inca gasit, insa o serie de cercetari au demonstrat de-a lungul vremii ca totusi daca nu putem opri imbatranirea, macar exista solutii pentru a o intarzia.

Alege sa nu ai vicii

Faptul ca fumatul de exemplu imbatraneste atat corpul, cat si pielea – nu mai este un secret. De asemenea te imbatranesc si consumul de alcool sau de dulciuri, caci aceste substante reprezinta un stres organisc care altereaza, in timp, functiile celulare.

Daca vrei sa te mentii tanar si sanatos, alege sa nu fumezi, sa nu consumi alcool in exces, sa eviti zaharul.

Alege sa faci sport

Nimic nu poate inlocui efectul sportului in organism. Nicio dieta, niciun medicament nu poate aduce acele beneficii corpului pe care le produce miscarea. Asadar, alege sa faci sport, un sport care iti place, pentru care ai putea dezvolta o pasiune.

Alege de exemplu sa dansezi! Dansul este recunoscut in lume ca fiind un mod excelent de terapie a trupului si spiritului.

Citeste si: 5 Beneficii ale sportului asupra sanatatii

Alege sa ai prieteni

Alege sa ai prieteni, ei te fac cel mai mult sa razi. Ei iti asculta confesiunile, te ajuta sa alungi tensiunile interioare si te sustin atunci cand iti este greu singur. Iar cand spunem “prieteni”, sa stii ca includem si necuvantatoarele.

Citește și:

Mai mult decat atat specialistii au demonstrat ca efectele asupra corpului si sufletului pe care le aduce un animalut de companie sunt uimitoare. Citeste Traiesti mai mult si mai bine daca ai un animal de casa

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.