Kudika
24 Februarie 2012

Fructele si legumele crude previn cancerul mamar prin aportul de antioxidanti, vitamine si minerale care au rolul de a mentine echilibrul metabolic in organism. Este important sa consumati zilnic fructe si legume crude, salate – acestea prezinta o mare capacitate energizanta si revigoranta.

Alimentele bogate in acid folic reduc riscul de cancer mamar

Alimentele bogate in acid folic reduc riscul de cancer mamar

Riscul de cancer la san poate fi scazut consumand si alimente bogate in acid folic precum: spanac, linte, naut, nuci, miere, fasole boabe, mazare, broccoli, oua, citrice etc. Studii recente arata ca alimentele bogate in acid folic au rol de protectie pricind cancerul de san.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:

Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii

Cum sa iti autoexaminezi sanii

Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor

Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar

Si barbatii pot suferi de cancer mamar

Povestea unei femei cu cancer la san

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Ghid salvator de sanatate: cei 6 pasi in autoexaminarea sanilor
Farmacia lui Dumnezeu: Alimente care se aseamana organelor

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: