Setari Cookie-uri

7 Analize medicale obligatorii pana in 30 de ani

Afla ce analize medicale sunt indicate si mai ales DE CE trebuie facute pana la varsta de 30 de ani.

analize medicale pana in 30 de ani

Am auzit, unii dintre noi, de persoane care nu au fost niciodata la medic, de batrani care nu au facut niciodata o injectie... Si totusi, intr-o vreme in care exista atatea posibilitati de preventie si investigare, este oare intelept sa nu ne controlam sanatatatea?

Pana la varsta de 30 de ani ar trebui facute unele analize medicale. De ce vorbim de varsta de 30 de ani si nu de alta varsta?

Pentru ca de obicei organismul creste pana in jurul varstei de 20 de ani, isi mai modifica unele zone pana in jurul varstei de 25 de ani, iar pana in 30 de ani o serie de patologii diagnosticate deja pot fi rezolvate, tratate, vindecate.

Dupa 30 de ani evolutia multor patologii poate fi accelerata, astfel ca indicat este sa stim deja, la aceasta varsta, cum sa ne protejam sanatatea. Desigur, sunt si boli cu evolutie si peste aceasta varsta, dar acestea intra in alta categorie.

Citește și:

Ce analize ar trebui sa faci in mod obligatoriu pana la varsta de 30 de ani?

Analizele glandei tiroida

Tiroida prezinta influenta asupra tuturor tipurilor de metabolism din organism. Prin urmare o functie exagerata va duce, daca apare in perioada de crestere, la o accelerare a dezvoltarii, pe cand o insuficienta a functiei tiroidiene (hipotiroidie), va duce la un retard de crestere, dar si la un retard mintal pentru ca tiroida intervine si asupra dezvoltarii creierului.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.