O problema de sanatate care trezeste fiori reci oricarei femei - cancerul la san. Aceasta patologie nu este deloc rara in randul femeilor, desi stim ca poate fi diagnosticata precoce si poate fi vindecata. Preventia in cancerul mamar este cea mai importanta si aceasta porneste de la stilul de viata, dar si de la vizitele la medic si evaluarea glandei mamare (prin palpare si ecografie la femeia tanara si mamografie la femeie cu varsta peste 50 de ani). Va propunem sa descoperiti astazi cateva alimente "prietene" sanatatii femeii, alimente considerate ca avand efecte anticancerigene si protectoare ale glandei mamare.
Masline
Masline
Maslinele contin nutrienti unici cu efecte deosebit de benefice asupra organismului. Contin de asemenea fibre, vitamine si uleiuri vegetale. Ca si fructele oleaginoase, maslinele, dar si uleiul de masline, previn aparitia cancerului mamar.
Iti propunem sa citesti si: Utilizarile uleiului de masline
Foto: Shutterstock.com