Setari Cookie-uri

Ramai UIMIT: Cum poti utiliza COJILE DE BANANE

Foarte putini dintre noi cunosc utilizarile extraordinare ale cojilor de banane, acestea putand rezolva multe din problemele noastre de zi cu zi.

Daca ai tenul uscat sau suferi de psoriazis, incerca si cojile de banane

Daca tenul tau este uscat sau prezinti zone afectate de psoriazis, iti recomandam sa folosesti coaja de banana de doua ori pe zi. Cureti cu apa din belsug zona afectata, apoi freci timp de doua minute acea zona cu partea interioara a cojii de banana. Urmezi acest sfat de doua ori pe zi timp de minim trei saptamani si rezultatul s-ar putea sa te surprinda. Nu de putine ori persoanele care au incercat acest truc au renuntat la multe creme pentru ten.

Cojile de banane ajuta in tratarea depresiei

Terapuetii recomanda adesea sa folosim si cojile fructelor, dupa ce acestea au fost bine spalate. Acest sfat se aplica si in cazul bananelor. Este recomandat ca in sucurile de fructe facute in casa, la blender, sa puneti bananele cu tot cu coaja, dupa ce in prealabil le-ati spalat si le-ati indepartat cotorul si varful.

Citește și:

Coaja de banana contine nutrienti, vitamine si minerale care lupta in combaterea depresiei. Mai mult decat atat, coaja de banana faciliteaza echilibrul dintre hormonii de stres si cei ai bunei dispozitii.

coaja-de-banana-reteta-hemoroizi.jpg

Cojile de banane ajuta si in tratarea hemoroizilor

O reteta foarte eficienta pentru tratarea hemoroizilor se obtine astfel: pui la blender o banana cu tot cu coaja, dupa ce ai spalat-o foarte bine. Adaugi dupa gust miere, o lingura de seminte de in si chia, apoi torni aceasta compozitie peste un bol mic cu iaurt.

Consumi acest preparat la fiecare mic dejun timp de o luna de zile. Apoi vei lua acest mic dejun de 3-4 ori pe saptamana un timp indelungat, pentru a preveni reaparitia hemoroizilor.

Foto: reteta de smootie cu coaja de banana @ Shuttertsock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.