Setari Cookie-uri

Scapa de TRANSPIRATIA excesiva: remedii NATURALE

Transpiratia excesiva reprezinta o problema pentru multe persoane, mai ales in plina vreme caniculara. Cum cercetatorii au tot atras atentia asupra grijii pe care trebuie sa o avem cand alegem deodorantul, din pricina efectelor toxice pe care le prezinta, tot mai multe persoane opteaza pentru tratamentele naturiste.

Evitati dulciurile si alte alimente bogate in zahar, iar cerealele, cartoful si orezul consumati-le mai rar. Reduceti cat puteti de mult din meniul zilnic alimentele care contin garsimi.

Ceaiul de salvie si museletel pentru transpiratia excesiva

Beti la dupa fiecare masa ceai de salvie si musetel, indulcit cu miere. Atentie la consumul de ceai de salvie, se recomanda sa nu il consumati zilnic mai mult de o luna. Puteti face o pauza de cateva saptamani inainte de a relua consumul de ceai de salvie.

Este indicat sa consumati ceaiul de salvie cu musetel in luna august – considerata luna cu cele mai ridicate temperaturi.

Deodorantul natural cu piatra de alaun

Piatra de alaun este extrasa din unele zone ale Asiei si are proprietati fantastice cand vine vorba de transpiratie. Este indicat sa umeziti piatra de alaun inainte de a o folosi. Acest deodorant se poate folosi zilnic.

Citește și:

transpiratie excesiva

Sursa foto: Skeeze, Pixabay.com

Transpiratia excesiva: baile cu bicarbonat de sodiu

Imediat dupa dus se recomanda clatirea zonelor cu probleme cu o solutie obtinuta dintr-o cana de apa calda in care ati dizolvat o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu nu are efecte foarte intense in ceea ce priveste scaderea transpiratiei, insa elimina mirosul neplacut al acesteia.

Foto: transpiratie - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.