Setari Cookie-uri

4 Metode INCREDIBILE de a purifica APA pe care o bei

Problema apei potabile este destul de discutata. Daca se spune ca apa de la chiuveta este plina de bacterii, apa din put si cea de la izvor trebuie filtrata, iar apa din peturi este toxica, ne punem intrebarea... si noi ce mai bem?

In prima etapa se folosesc fibrele de cocos (acel “par” existent pe coaja de nuca de cocos) pentru a retine in special deseurile solide din apa, dar si o parte din bacterii. Se formeaza un strat subtire de fibre de cocos pe fundul vasului cu apa si este lasat sa actioneze 6-12 ore, in functie de gradul de poluare presupus al apei.

Apoi se folosesc cojile de orez usor arse, pentru a distruge toate microorganismele din apa si pentru a filtra moleculele toxice mici din apa. Si acest al doilea filtru se tine pe fundul vasului c apa 6-12 ore, in functie de gradul de poluare al apei. Acesta metoda ete folosita si astazi cu aceleasi rezultate uimitoare in mentinerea calitatii apei.

Atentie: aceste metode nu pot indeparta toti poluantii sau toate microorganismele, de aceea, pentru o apa cu risc mare de poluare este recomandat sa se foloseasca un filtru performant de apa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.