Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 1-7 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 1 si 7 septembrie este plina de evenimente, planuri si dinamism pentru nativii Berbec.

Va treziti in mijlocul evenimentelor si astrele va ofera suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarstit. Planificati si va organizati eficient, sunteti productivi si aveti un spor de invidiat. Sanatatea psihica este asadar foarte buna, aveti un tonus excelent si mult, mult optimism.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sunteti pe o panta ascendenta. In ultima jumatate de an ati adoptat un stil de viata tot mai sanatos si acum incep sa se vada rezultatele. Silueta se apropie de perfect, dar si starea de bine, probabil ca ati scapat deja de unele probleme de sanatate, iar acum va ganditi serios sa va imbunatatiti si dieta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Perioada cuprinsa intre 1 si 7 septembrie este de bun augur pentru nativii Taur. Va faceti multe planuri si nu aveti de gand sa stati prea mult pe ganduri pana le veti pune in practica.

Citește și:

Aveti un tonus psihic bun, desi multe griji nu va dau pace. Aveti nevoie de mai multa odihna entru a va mentine energia interioara si pentru a strange mai multe ore de somn trebuie sa va organizati bine timpul.

Sanatatea fizica este buna, insa sistemele digestiv, genital si nervos sunt sensibilizate in aceasta perioada. Exista si un risc de accidente cu implicarea oaselor si articulatiilor.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.