Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 1-7 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, aceasta saptamana va aduce mai degraba vreme de odihna si de concediu. Va concentrati mai greu in ceea ce priveste munca si visati cu ochii deschisi la zilele de vancanta. Comunicati excelent cu cei din jur si aveti un tonus psihic foarte bun.

Nici cu sanatatea nu stati rau, insa mici schimbari in stilul de viata v-ar putea aduce un plus de bine in viata de zi cu zi. Chiar planuiati de ceva vreme unele renuntari sau unele modificari in programul vostru de intretinere si sanatate, iar acum va ganditi serios sa va apucati de treaba. Poate renuntati la fumat, poate gasiti un program de miscare pe care sa-l urmati cu regularitate ori va imbunatatiti dieta.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o perioada frumoasa, o perioada in care au invatat sa se bucure de tot ceea ce au si mai ales au invatat sa isi asculte inima si sa isi urmeze talentele.

Citește și:

Poate ca un astfel de drum este dificil, dar acum intelegeti ca satisfactiile sunt mult mai mari decat munca. Sunteti mai optimisti ca niciodata, mai calzi, mai intelegatori si mai impliniti. Parca acum culegeti roadele unei munci de mult initiate.

Asadar starea psihica a nativilor Scorpion este foarte buna in aceasta perioada. Nici in privinta sanatatii fizice nu stati mai rau. Va simtiti plini de energie si reusiti sa duceti la bun sfarsit tot ceea ce v-ati propus.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.