Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 1-7 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Perioada cuprinsa intre 1 si 7 septembrie este una solicitanta pentru nativii Varsator, in special in plan psihic si emotional. Aveti un proiect de finalizat, un proiect la care munciti din greu si care este intrerupt de tot felul de activitati. Trebuie sa va organizati foarte bine timpul, caci aveti nevoie de cat mai multe ore de odihna.

Sanatatea fizica este buna, sunteti norocosii posesori ai unui organism puternic si rezistent in fata bolilor, care face fata suprasocilitarii, dar si interventiilor.

Este posibil ca o zona din corpul vostru sa sufere, de aceea este indicat sa luati masuri daca simtiti manifestari neplacute. Prezentati-va la medic pentru orice simptom pe care il sesizati.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti traiesc o perioada buna in planul sanatatii fizice, dar in plan psihic se confrunta cu o adevarata revolutie.

Citește și:

Sunteti in plina criza ori in plina schimbare, trebuie sa luati decizii majore si refuzati sa va mobilizati. Inca mai aveti putere sa traiti in trecut, dar in curand va trebui sa faceti unele modificari radicale in viata voastra. De aceea putem spune ca, desi apele va par linistite, totusi in adancul sufletului vostru va simtiti tensionati si aveti mai multa nevoie de apreciere de la cei din jur.

Sanatatea fizica este excelenta, desi ati putea sa va ingrijiti mai mult. Poate este timpul sa ii faceti o vizita medicului stomatolog ori sa faceti unele modificari in dieta.

Foto articol: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.