Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 15-21 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 15 si 21 septembrie este suprasolicitanta si va poate aduce unele tensiuni.

Ori aveti un hop de trecut, ori va faceti griji pentru membrii dragi ai familiei. In tot cazul, exista o grija care va trece abia in a doua jumatate a saptamanii.

Sanatatea fizica este buna, imunitatea functioneaza excelent si bolile stau departe de voi. O atentie sporita trebuie indreptata catre sistemul endocrin si metabolic. Daca suferiti de glanda tiroida sau alta afectiune endocrina ori de diabet, este bine sa urmati cu strictete recomandarile medicale in aceasta saptamana, pentru a evita unele exacerbari.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 15 si 21 septembrie este minunata pentru nativii Fecioara, din punct de vedere al sanatatii.

Citește și:

Ati tot avut grija in ultimul timp la stilul vostru de viata, la ceea ce mancati si chiar la un program de miscare. Acum se vad rezultatele alegerilor bune din ultimile luni, asadar starea de sanatate este excelenta. Veti fi tentati sa va aventurati in unele sporturi insa astrologul va sugereaza prudenta caci sunteti predispusi la accidentari.

Sistemul digestiv ramane sensibil, mai ales daca plecati in calatorii unde sunteti predispusi la infectii digestive si boli diareice.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.