Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 15-21 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Perioada cuprinsa intre 15 si 21 septembrie aduce o serie de lectii pentru nativii Sagetator.

Este indicat sa fiti mai atenti la cerintele celor dragi, pentru ca este posibil sa luati unele decizii gresite, desi ati primit sfaturi bune. Cei dragi va doresc binele, iar unele alegeri pe care le faceti acum pot avea repercursiuni pe termen lung.

In plan fizic, aveti nevoie sa mai treceti pe la medic pentru analize de rutina. Este posibil chiar ca unii dintre voi sa aveti deja programare, desi va ganditi serios sa o neglijati. In tot cazul, in aceasta luna ar trebui sa reluati analizele de rutina pentru o reevaluare a starii de sanatate. Este posibil ca unele afectiuni sa evolueze in tacere, insa descoperite la timp, pot fi combatute.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie de mai multa relaxare in aceasta saptamana.

Citește și:

Desi practicile meditative nu sunt tocmai pe gustul vostru, ati putea incerca totusi relaxarea activa, prin miscare, plimbare, yoga sau alte practici cu care rezonati. Alegeti acele activitati pe care le puteti desfasura alaturi de prieteni, caci vor parea mai distractive.

In privinta sanatatii fizice, organismul vostru dispune de un sistem imunitar eficient, ce va tine bolile departe. Se recomanda insa un mai bun control al dietei, dar si al regimului de somn.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.