Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 15-21 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Nativele Balanta se bucura de o saptamna buna in privinta sanatatii.

Astrele va aduc energie pozitiva, iar organismul vostru devine puternic si rezistent impotriva bolilor, prezentand o imunitate puternica. Aveti nevoie de o alimentatie cat mai sanatoasa, de aceea este recomandat sa evitati in special grasimile procesate.

In plan psihic, va organizati mai greu decat in saptamana precedenta, insa veti savura mai mult momentele frumoase alaturi de cei dragi. Astrele va sustin creativitatea si procesele de invatare, prin urmare va puteti inscrie la un curs ori puteti sustine examene.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru nativii Scorpion, perioada cuprinsa intre 15 si 21 septembrie este plina de evenimente care va tulbura in special in plan psihic.

Citește și:

Va simtiti motivati sa puneti in practica o sumedenie de sfaturi, insa cu riscul de a va suprasolicita. Aveti nevoie de o foarte buna organizare si de mai multa odihna.

In plan fizic, este posibil ca sistemul osteomuscular sa sufere usoare afectiuni. Este vizata coloana vertebrala, dar si articulatiile umerilor, genunchilor si gleznelor. Se recomanda sa faceti un consult privind pozibile afectiuni ale coloanei, mai ales daca suferiti de dureri de spate. Mergeti la medic pentru a investiga posibile dureri articulare, daca exista.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.