Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Va asteapta o saptamana plina de surprize, cu evenimente ce va consuma emotional, dar totodata va imbogatesc bagajul de amintiri. Este posibil sa intalniti oameni frumosi care sa va marcheze existenta, dar si relatiile de prietenie sau chiar cele profesionale.

Starea de sanatate este destul de buna, insa este indicat sa nu exagerati in privinta alimentatiei sau a hobby-urilor. Exista un risc crescut de tulburari in sfera digestiva, dar si de accidentari, de aceea este indicat sa conduceti prudent, sa nu faceti exercitii exagerate la sala sau chiar sa manevrati atent obiectele.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In aceasta saptamana simtiti nevoia de mai multa apreciere de la cei din jur. Este posibil sa doriti prietenia cuiva, dar aceasta relatie sa se concretizeze foarte greu, cu un consum important de energie, ceea ce va epuizeaza sau chiar va intristeaza.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil ca un disconfort sau simptome mai vechi sa persiste in aceasta perioada, sa va supere, sa va afecteze ritmul de munca si activitatile de zi cu zi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana va aduce unele schimbari in plan sentimental. Este posibil ca persoana iubita sa nu mai fie disponibila asa cum va doreati sau sa existe unele complicatii in plan familial, insa deloc cu final negativ. Toate par sa aiba o cauza bine determinata, astfel incat nu va puteti manifesta supararea.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca unele simptome mais vechi sau bolile cronice sa va supere putin. Astrele nu aduc insa motive de ingrijorare pe acest plan.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Aveti nevoie de unele schimbari in viata voastra, schimbari radicale pentru a caror materializare trebuie sa va implicati doar voi. Ca si cand toate responsabilitatile pica pe umerii vostri si voi detineti carma, asadar va trebui sa actionat. Va interesati in stanga si in dreapta, cereti sfaturi, strageti pareri si incepeti sa va faceti un plan de actiune.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa va faceti totusi o programare la medic pentru analizele de rutina. De asemenea va interesati de proceduri si tratamente privind aspectul fizic si imaginea voastra.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.