Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Anumite aspecte sau griji care nu va dadeau pace pana nu demult incep acum sa isi contureze solutii, gratie unor membrii ai familiei sau a unor prieteni arpopiati care va schimba perspectiva asupra problemelor.

Starea de sanatate este destul de buna si este posibil chiar sa faceti o vizita medicului pentru analize de rutina. Este posibil sa descoperiti unele nereguli, insa nimic ce nu ar putea fi tratat.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Traverati o perioada suprasolicitanta, cu o serie de tulburari inerioare. Este posibil sa doriti unele schimbari la voi, la stilul de viata sau la modul in care obordati unele situatii. Este posibil sa va ganditi chiar la a va schimba sensul carieirei.

Starea de sanatate este foarte buna, cel mult bolile de sezon va pot crea mici neplaceri, insa nimic grav. Atentie la accidente, caci astrele aduc un risc in acest sens.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Va asteapta o saptamana foarte incarcata, insa daca veti reusi sa va organizati foarte bine timpul, veti avea parte doar de reusite. Este posibil sa aveti o serie de griji in privinta celor dragi dar si a finantelor, insa aveti deja solutiile pentru toate problemele, trebuie doar sa va hotarati sa le puneti in practica.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista unele aspecte care va ingrijoreaza. Nu este exclus sa treceti pragul cabinetului medical in aceasta saptamana. Va preocupa de asemenea si imaginea voastra, iar in acest sens veti investi timp, finante, relatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana debuteaza cu o serie de responsabilitati, care, desi va consuma energia, va entuziasmeaza si va creste increderea in propriile forte. Este posibil sa va ganditi chiar la o afacere.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, bolile par sa va ocoleasca, iar stilul de viata tot mai sanatos pe care il adoptati nu intarzie sa isi arate efectele. Asadar nu exista motive de ingrijorare in privinta sanatatii pentru aceasta saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.