Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Saptamana debuteaza cu multe griji si responsabilitati. Chiar si voi aveti o serie de planuri pentru care luptati si va consumati energia. Apar, desigur, si rezultatele, insa tot va veti simti epuizati spre finalul acestei perioade.

Starea de sanatate este relativ buna. Astrele ne arata ca ar trebui sa mai treceti pe la medic pentru a va efectua analizele de rutina sau pentru a investiga evolutia unei boli mai vechi. Este posibil insa ca timpul sa nu va permita in aceasta perioada o vizita la medic, dar nu strica sa o programati pentru saptamanile ce urmeaza.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Este posibil ca unele schimbari sa va tulbure confortul in care va instalaseti nu de prea mult timp. Fie este vorba despre schimbari de locuinta, fie e job sau poate fi vorba despre schimbari pe care voi vi le doriti.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa sistemul imunitar este usor slabit. De aceea ar trebui sa incercati sa va protejati mai mult sanatatea, sa va imbracati adecvat vremii si sa nu faceti excese de nicin fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Multe ganduri va napadesc, va invaluie si va determina sa va schimbati, fara macar sa intentionati, sistemul de valori. Realizati ca unele prietenii, desi nu s-au manifestat cu fast, raman insa puternice, desi poate nu le-ati oferit creditul meritat.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil ca o suferinta recenta sa va dea batai de cap. Incercati sa va acordati mai mult timp, sa va ingrijiti mai mult, sa va rasfatati, pentru ca organismul vostru are nevoie de atentie si de mai multa ingrijire, dar si de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Aceasta saptamana va aduce unele oportunitati, insa este posibil ca pe unele sa le ratati si sa aveti mustrari de constiinta. Nu este cazul sa va ingrijorati, nu le puteti face pe toate.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. Imunitatea este crescuta, rezistati cu usurinta in fata stresului, iar capacitatea de regenerare si refacere a organismului este mare. Daca harta astrala personala este bine aspectata, nu ar trebui sa existe motive de ingrijorare in privinta sanatatii pentru perioada descrisa.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.