Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana este una dedicata introvertiei si schimbarilor interioare. Doriti sa incercati noi elemente de autodescoperire, poate va inscrieti la anumite cursuri, lucrti cu voi, cu ceea ce sunteti si ceea ce va doriti sa deveniti.

Este posibil sa suferiti schimbari radicale in ceea ce priveste sistemul de valori si prioritatile in viata.

Starea de sanatate este relativ buna dar exista riscuri surpriza care va pot destabiliza echilibrul organic. Fie este vorba de accidente, fi sunt riscuri de modificari bruste in metabolismul vostru. Incercati sa avei un stil de viata cat mai echilibrat pentru a evita posibile neplaceri in sfera sanatatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Se pare ca inca mai carati dupa voi problemele care va urmaresc de cateva saptamani. Desi sunteti pe drumul cel bun, evolutia este grea, anevoioasa, iar in aceasta saptamana se pare ca si unii membrii ai familiei va vor crea tensiuni.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemul energetic pare a fi afectat, asadar va veti simti astenici, istoviti. Sistemele osteoarticular, digestiv si nervos sunt de asemenea sensibilizate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Sistemul respirator este sensibilizat in aceasta perioada. Persoanele care se stiu sensibile la raceli sau care sufera deja de rinite cronice, sinuzite sau boli respiratorii cronice ar trebui sa fie precaute, sa isi urmeze cu strictete recomandarile medicale si sa se protejeze impotriva racelilor.

In plan psihic vor exista o serie de tensuni legate de cei dragi, iar astrele va aduc si o stare de nervozitate si anxietate pe care este indicat sa o stapanti, daca nu vreti sa stricati unele relatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Saptamana este destul de buna pentru voi, dragi nativi Rac, pe mai multe planuri.

Citește și:

Astrele va aduc optimism, voie buna, putere de a trece cu usurinta peste factorii de stres, dar si o stare de sanatate destul de buna. Aveti tendinta de a va ingriji mai mult, de a va rasfata, iar planetele va sustin intr-o directie de autocunoastere, autointelegere a corpului si mintii, a reactiilor, astfel ca am putea spune ca traversati o perioada de redescoperire si redefinire a valorilor interioare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.