Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Va asteapta o saptamana agitata, cu multe responsabilitati, insa o parte dintre acestea va fac placere. Sunteti cumva alaturi de cei dragi, chiar daca acestia va mai dau putin la o parte, important este ca sunteti impreuna si ca rezolvati treburile familiale.

Starea de sanatate este buna, organismul vostru este rezistent la stres, iar sistemul imunitar functioneaza optim, asadar bolile de sezon nu par sa va creeze probleme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic treceti printr-o serie de tensiuni, legate in special de mediul de lucru sau de ascensiunea in cariera. Sunt o serie de obstacole care va creeaza neplaceri, iar acestea par a fi legate de oamenii cu care interactionati. Nu va faceti griji, in curand veti gasi solutiile pentru a va pune in practica planurile si visele.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, rezistati cu usurinta in fata stresului, iar organismul vostru prezinta o buna putere de regenerare. Incercati totusi sa va odihniti mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In ciuda suprasolicitarii si a responsabilitatilor a caror lista pare ca nu se mai termina, totusi veti reusi sa va organizati, sa aveti succes financiar si nu numai si sa profitati de oportunitati care va pot aduce succes.

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemele osteoarticular si urinar va sunt slabite. Si ficatul vostru parca ar avea nevoie de mai multa odihna. Este indicat sa incercati sa va faceti un program pe care chiar sa il urmati, pentru ca ordinea sa se instaleze in viata voastra.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Nativii Pesti traverseaza o perioada frumoasa, in care se implica in activitati placute, care ii ajute sa se debaraseze de stresul cotidian si sa se afunde in autocunoastere. Fie este vorba despre o meserie pe care o practicati de curand, fie despre meditatie sau activitati care va hranesc sufletul.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul osteoarticular este insa sensibil, de aceea se recomanda sa faceti miscare cu regularitate si sa contactati medicul daca aveti manifestari neplacute.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.