Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Veti avea multe responsabilitati de rezolvat in aceasta saptamana, responsabilitati care cer un consum important de resurse si energie, asadar sa nu va mire daca spre finalul saptamanii va veti simti pur si simplu epuizati.

De asemenea unele experiente din viata voastra sunt strans legate de noroc. Asupra acestor experiente nu aveti niciun control, se vor intampla aleator, ca si cand v-ati afla in mijlocul unui joc de noroc. Aceste evenimente imprevizibile va cer o extraordinara capacitate de adaptare la nou, iata inca u nmotiv sa deveniti obositi spre finele saptamanii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Saptamana poarta o nota energetica importanta in zona prieteniilor. Este posibil ca anumite evenimente sa fie legate de prieteni sau pur si simplu voi sa faceti curatenie in cercul relatiilor apropiate.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna insa exista un nor de energie perturbanta. Este indicat sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos, sa va imbracati adecvat vremii si sa evitati excesele de orice fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Aceasta saptamana va aduce unele momente de criza, aspectul astral fiind cel mai pronuntat in zona financiara. In plan psihic traversati o perioada de reorganizare a valorilor, a prioritatilor, a planurilor de viitor. Veti face de asemenea curatenie si in cercul de prieteni.

Starea de sanatate este buna, mai buna decat in ultima perioada, aceasta daca harta astrala personala nu prezinta aspecte deosebite. Va trebui sa acordati mai multa importanta dietei, sa incercati sa nu faceti excese alimentare, caci sistemul digestiv este slabit.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic putem spune ca sunteti suprasolicitati. Multe proiecte se ivesc in aceasta perioada si trebuie sa va asumati responsabilitatea acestora. Exista si posibilitatea de a fi nevoiti sa studiati, sa va documentati, in scopul rezolvarii unor probleme.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul imunitar este usor slabit, asadar este recomandat sa va paziti, pe cat posibil, de bolile de sezon.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.