Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Este o saptamana foarte frumoasa pentru voi, dragi nativi Berbec, cu multe surpize, cu momente de neuitat. Asadar putem spune ca in plan psihic va merge excelent, sunteti optimisti si comunicati productiv cu cei din jur.

In planul sanatatii fizice, este posibil ca imunitatea sa va scada usor si sa contactati boli de sezon. Astrele nu aduc insa motive majore de ingrijorare in privinta sanatatii. Exista un risc usor de accidentare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic, aceasta saptamana este rascolitoare. Va incerca emotii contradictorii, va confruntati cu stari melancolice si stari de nervozitate si este posibil sa ii raniti pe cei din jur cu vorbe aruncate in graba. Riscati sa faceti gafe daca nu va controlati impulsivitatea si sa ii indepartati pe cei din jur, chiar daca voi aveti doar intentii bune.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, apar ameliorari in cazul celor care de curand s-au confruntat cu diverse afectiuni. Exista insa posibilitatea ca o boala mai veche sa necesite investigatii, sa continue sa va supere, de aceea este indicat sa va protejati si sa va ingrijiti in mod prioritar de sanatate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic va faceti multe griji cu privire la cei dragi. Cautati sa restabiliti unele relatii sau chiar sa creati altele noi, poate chiar reusiti sa va vedeti cu persoane pe care aveati in plan de mult timp sa le cunoasteti.

Starea de sanatate este destul de buna, dar aveti nevoie de mai multa miscare. Fie va inscrieti intr-un program de sport, fie puteti face miscare chiar acasa. Important este sa reusiti sa va mobilizati.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Saptamana vine incarcata cu atat de multe responsailitati, incat este posibil sa va simtiti complesiti. Incercati sa tineti pasul si sa fiti la zi cu toate, dar acest ritm va tensioneaza si va oboseste peste masura. De aceea este posibil sa fiti mai nervosi decat de obicei, mai apatici.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, sistemul imunitar functioneaza optim, iar bolile de sezon nu par sa va creeze probleme. Aveti nevoie de o dieta energizanta si de mai multa odihna.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.