Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Petreceti o saptamana foarte incarcata, atat din punct de vedere al responsabilitatilor, cat si in plan emotional. Ganduri mai vechi nu va dau pace, unele nemultumiri persista de ani de zile poate si considerati ca este timpul sa faceti unele schimbari majore. Doriti de asemenea sa ii ajutati pe cei dragi, astfel ca va veti consuma o buna parte din energie pentru acestia.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa fiti mai atenti la dieta, dar si la orele de somn. Nu adormiti tarziu in noapte, caci organismul vostru are nevoie de mai mult somn.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic este posibil sa va confruntati cu tot soiul de situatii care va tensioneaza sau chiar va indispun. Relatiile cu ceilalti pot de asemenea sa sufere pe fondul unor orgolii sau a unor interpretari gresite ale unor situatii.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, cel mult bolile de sezon va pot crea unele probleme. Aveti nevoie de mai mult somn si cumva de mai multa liniste, in ultima perioada viata voastra a fost prea agitata.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Sunteti entuziasti si aveti planuri mari pentru viitorul apropiat, dar totodata si foarte mult de munca. Nu ca n-ati fi obisnuiti cu un volum mare de responsabilitati, dar acum parca s-au adunat cam multe chiar si pentru voi. Aveti nevoie de o organizare riguroasa.

Starea de sanatate este relativ buna, exista insa un disconfort cu care va confruntati in aceasta perioada. Fie este vorba despre o afectiune mai veche care revine acum, fie contactati o viroza sau pur si simplu starea fiziologica nu este cea mai buna. In tot cazul, astrele nu anunta motive ingrijoratoare in privinta sanatatii, insa voi aveti nevoie sa va acordati mai multa atentie. Finalul de saptamana este insa foarte bun pe toate planurile.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana, desi frumoasa si fara evenimente majore, pastreaza totusi un aer de criza. Fie persista probleme mai vechi, fie va ganditi la unele schimbari radicale, cu ecou in viitorul apropiat, ecou ce ii include si pe cei dragi.

Starea de sanatate este destu de buna. Va preocupa tot mai mult imaginea voastra, dar si posibile simptome minore care au persistat in ultima perioada. Este posibil sa siferiti de insomnii. Daca aveti alergii, paziti-va in aceasta perioada de alergeni.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.