Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In aceasta saptamana gandurile si activitatile voastre se indreapta catre cei dragi, in sufletul vostru au venit deja sarbatorile, asadar va simtiti ca in vacanta, chiar daca mai aveti inca de lucru. Aveti un aer relaxat, vesel, "zen", iar cei din jur va admira pentru starea voastra de spirit excelenta.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca sistemul osteoarticular sa fie slabit, de aceea va pot supara durerile de coloana, de genunchi, de sold sau chiar durerile de cap. Baile fierbinti si miscarea va pot face mult bine.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Desi se aproprie sarbatorile de iarna, totusi pe voi va nelinistesc multe ganduri legate atat de viitorul apropiat, cat si de realizarile din acest an care se apropie de final. Simtiti nevoia sa faceti putina ordine in sufletul vostru, sa va retrageti si sa va linistiti putin dupa un an atat de solicitant.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa imunitatea este usor scazuta. Nu ar strica sa faceti ceva mai mult sport si sa nu neglijati orele de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Petrecti o saptamana frumoasa in plan familial, dar si la locul de munca si deja aveti planuri pentru noul an. Planurile sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi si simtiti deja un entuziasm care va cuprinde si care va fi sentimentul dominant pentru aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna, desi va preocupa unele simptome. Poate doriti sa ajungeti la medic, poate exista inca unele intrebari legate de manifestari ciudate ale corpului vostru, intrebari ale caror raspunsuri inca le cautati. In tot cazul, sunteti mult mai atenti la sanatatea voastra decat erati in anii precedenti cand se apropiau sarbatorile.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Multe surprize frumoase va incanta viata in aceasta perioada. Este posibil sa reintalniti oameni dragi dupa mult timp sau sa revitalizati prietenii mai vechi.

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Acordati mai multa atentie alimentatiei si incercati sa va odihniti mai mult. De asemenea iesirile cu prietenii va destind, va incarca pozitiv, de aceea este indicat sa nu refuzati nicio invitatie.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.