Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana debuteaza aparent relaxant, insa cu o serie de probleme care au ramas nerezolvate si care reprezinta o sursa de stres pentru voi. Incercati sa va organizati bine timpul si sa ascultati si parerile celorlalti.

Starea de sanatate este destul de buna. Se pare ca afectiunile de sezon nu va vor crea probleme, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Este posibil totusi sa va supere durerile de cap.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic traversati o perioada in care reusiti sa va controlati impulsurile. Astfel ca, desi in sinea voastra va simtiti tensionati, reusiti totusi sa pastrati relatii armonioase cu cei din jur.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemele digestiv si nervos sunt sensibilizate. Este posibil sa suferiti de indigestie, arsuri la stomac sau crize de ascita, cu greata si voma, sau de pusee migrenoase. Aveti nevoie de mai multa odihna si nu ar strica sa va oferiti mai mult timp.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic este posibil sa va confruntati cu o serie de tensiuni, create in special de alterarea relatiilor cu cei din jur. Incercati sa analizati cu calm situatia, insa cu toate acestea veti lua cu greu o decizie privind comportamentul vostru pe viitor sau privind pastrarea relatiilor respective.

Starea de sanatate este relativ buna. Desi astrele nu aduc semne de suferinte focalizate, totusi parca tot timpul va sacaie cate ceva minor. Persoanele care sufera de boli reumatismale sau boli cardiace trebuie sa se ingrijeasca in mod deosebit in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Aveti o serie de planuri, idei sau dorinte pe care doriti sa le puneti in practica, prin urmare in plan psihic exista putina agitatie in aceasta saptamana. Cautati detalii, cereti pareri, va documentati pentru a va rezolva grijile.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Sinusurile sunt sensibile, asadar purtati haine adecvate vremii si evitati incaperile cu umiditate excesiva.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.