Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Pentru Sagetatori grijile par sa se acumuleze in aceasta saptamana. Aveti multe nemultumiri legate de orice: de camin, de persoanele dragi, de rezultatele in viata, de pozitia sociala si profesionala etc. Mintea va duce catre o serie de greseli comise in trecut si aveti tendinta de a va invinui. In tot cazul este indicat sa petreceti mai mult timp in prezent decat in trecut.

Starea de sanatate este destul de buna, desi doriti sa faceti cateva imbunatatiri. Fie va reorganizati regimul alimentar, fie incepeti un tratament sau acordati mai multa importanta imaginii voastre.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Saptamana aduce o serie de probleme legate de prietenii si parteneriate. Se pare ca unele gesturi, vorbe v-au fost interpretate sau pur si simplu v-au scapat cand nu trebuia, iar acum trageti ponoasele. Mai exista si un aspect al intuitiei, simtiti ca unele relatii nu merg bine, desi nu aveti niciun motiv clar care sa va demonstreze parerile.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. Va ganditi chiar sa faceti unele investigatii medicale, dar le proiectati in timp, le amanati. Sistemul imunitar functioneaza foarte bine si va veti simti mai preocupati de imaginea voastra decat de obicei.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Saptamana este plina de proiecte pe care trebuie sa le rezolvati rapid si bine, care necesita concentrare, dar si creativitate, astfel incat va epuizeaza energetic. Incercati sa nu amanati nimic si sa fructificati cat mai bine timpul. Este posibil ca o ideea geniala sa va scape din impas.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista unele aspecte care va sacaie. Fie urmeaza sa suferiti o interventie si va ingrijorati, fie va aflati sub un tratament agresiv sau pur si simplu sunt o serie de simptome care va tot sacaie. Desi nu exista motive majore de ingrijorare, totusi apar mici neplaceri in sfera sanatatii.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Este o saptamana frumoasa, dar controversata pentru voi, dragi nativi Pesti. Astrele va pun in fata unor situatii fara precedent si trebuie sa va luati inima in piept si sa actionati, fara a mai analiza prea mult inainte.

Starea de sanatate este foarte buna, sunteti energici, activi, mobili si chiar dezvoltati un program personal de miscare sau o dieta care sa va ajute sa va mentineti starea de bine.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.