Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Desi nu sunt clare situatiile din punct de vedere astral, totusi exista o serie de tensiuni si de conflicte care va dau batai de cap si pe care doar voi le puteti ameliora sau estompa. Trebuie sa va pastrati calmul in discutiile cu ceilalti si sa fiti destul de atenti la ce vorbiti, pentru a nu lasa loc de interpretare a vorbelor voastre.

Starea de sanatate este relativ buna. Astrele aduc semne de infectii usoare, poate infectii de sezon sau situate la nivelul unui organ, insa tratabile. Incercati sa nu ignorati simptomele neplacute si sa va adresati medicului daca apar.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In plan psihic astrele nu aduc vesti importante. Sunt intens vizate sectoarele parteneriatelor si a prieteniilor. Incercati sa nu ii lasati pe ceilalti sa se bage prea mult in treburile voastre.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, desi bolile de sezon va cam dau tarcoale. Exista si un risc de accidentare, de aceea se recomanda prudenta daca practicati sporturi de iarna sau orice activitate in care va puteti accidenta usor.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Este o saptamana in care astrele va favorizeaza pe toate planurile. Sunteti creativi, aveti fler, sunteti senzuali si cuceritori, convingatori si comunicati excelent cu cei din jur. Spre finalul saptamanii este posibil ca unele persoane sa va strice buna dispozitie, insa va veti reveni usor.

Starea e sanatate este buna, mult mai buna decat la finalul anului trecut. Sunteti pe o panta ascendenta privind starea de bine a corpului vostru. Reusiti sa va intelegeti mai bine propriile semnale corporale, sa le interpretati in mod unic, particular si sa luati masurile potrivite, daca este cazul.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic, saptaman va aduce deopotriva bucurie, implinire, dar si depresie, nostalgie si tensiuni. Incercati sa ramaneti calmi orice s-ar intampla si sa va feriti de a face orice remarca sau critica.

Starea de sanatate este buna, astrele nu aduc vesti ingrijoratoare. Este posibil ca bolile de sezon sa va creeze usoare neplaceri. Incercati sa va paziti de frig pentru a evita o gripa sau o raceala.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.