Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Va asteapta o saptamana interesanta, agitata si cu multe situatii surpriza. In plan psihic va simtiti optimisti, entuziasti si totodata sunteti foarte creativi. Comuncati excelent cu cei din jur si reusiti sa incheiati parteneriate de succes.

Starea de sanatate este destul de buna. Veti simti nevoia poate sa faceti mai multa miscare si va veti simti determinati sa aveti mai multa grija de imaginea, dar si de sanatatea voastra. Faceti alegeri bune, iar bolile par sa va ocoleasca.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic aceasta satamana nu aduce multe schimbari comparativ cu ultimele zile. Se pastreaza practic aceleasi tensiuni, aceleasi lucruri care merg bine sau nu, insa interesul vostru merge catre relaxare, catre conservarea propriei energii, asadar nici voi nu va dati prea mult silinta sa schimbati ceva.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, imunitatea scade usor, de aceea este posibil sa contactati boli de sezon. De asemenea cateva organe sunt sensibilizate: ficatul, rinichii si glanda tiroida. Incercati sa beti multe lchide si sa va odihniti corespunzator.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Saptamana vine cu vesti bune pentru voi, dragi nativi Fecioara, mai ales in plan psihic. Aveti o prezenta sociala de invidiat, sunteti convingatori, incheiati parteneriate incredibile si comunicati excelent cu cei din jur. Va simtiti motivati si optimisti, asadar veti avea multe rezultate bune in aceasta saptamana.

Starea de sanatate este satisfacatoare, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Atentie insa la bolile de piele, imunitatea cutanata este usor scazuta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.