Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic astrele aduc destul de multa agitatie in aceasta perioada. Aveti multe de rezolvat, multe drumuri de facut, insa rezultatele de la finalul saptamanii va aduc un puternic sentiment de multumire si incredere.

Starea de sanatate este buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Rezistati de asemenea foarte bine in fata stresului si va organizati timpul astfel incat sa va ramana suficiente ore de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Saptamana este plina de planuri si strategii pe care le faceti pentru a va redobandi atributiile care, se pare, v-au cam fost criticate pe nedrept. Poate ati fost prea buni si toleranti, dar acum va hotarati sa aveti o alta atitudine cu privire la o serie de probleme ramase nerezolvate.

Starea de sanatate este relati buna dar exista loc si de ma bine. Fie va aflati sub un tratament care nu va prieste, dar este necesar, fie asteptati o interventie medicala sau pur si simplu ceva nu merge tocmai bine. Desi nu sunt semne majore de ingrijorare, totusi simtiti nevoia sa acordati o mai mare atentie sanatatii.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic aceasta perioada vine cu situatii fara precedent care va ametesc, va determina sa va simtiti ca intr-un carusel. In ansamblu, starea psihica este excelenta, chiar daca va preocupa inca o serie de griji, totusi stiti sa va concentrati pe partea frumoasa a vietii si sa va bucurati de fiecare moment placut.

Starea de sanatate este buna, organismul vostru prezinta o excelenta capacitate de refacere si regenerare in aceasta saptamana, iar imunitatea este ridicata. Conform aspectului astral general, sanatatea nu ar trebui sa va creeze neplaceri in perioada descrisa.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.