Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Saptamana debuteaza in plan psihic cu multa agitatie si planuri diverse, petru o mai buna organizare a membrilor familiei sau a colectivului de munca. Primiti insa ajutor si reusiti sa va pastrati atat entuziasmul, cat si... calmul.

Starea de sanatate este destul de buna, dar este posibil sa existe o serie de simptome care va deranjeaza de mai mult timp. V-ar prinde bine sa mergeti la medic pentru niste investigatii, astfel incat sa aflati despre ce este vorba si sa va linistiti gandurile.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic va simtiti motivati sa incepeti noi proiecte, sa cautati diverse forme de a va pune in practica hobby-urile si totodata doriti sa evadati din cotidian alaturi de persoane dragi. Sunteti foarte agitati in aceasta saptamana si este recomandat sa va pastrati atentia asupra lucrurilor pe care le aveti in posesie, caci le puteti pierde sau uita in diverse locuri.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, iar astrele nu aduc motive de ingrijorare. Daca harta astrala personala nu aduce riscuri suplimentare, atunci cel putin in planul sanatatii ar trebui sa va mearga bine in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Pentru voi, dragi natvi Sagetator, aceasta saptamana vine cu nostalgii, dar totodata si cu un pragmatism care va ajuta sa demarati proiecte noi. Sunteti sustinuti de persoane dragi si reusiti sa duceti la bun sfarsit mai multe respnsabilitati.

Starea de sanatate este relativ buna. Bolile de sezon va dau tarcoale, de aceea este ndicat sa va imbracati adecvat si sa beti lichide calde. O atentie deosebita trebuie sa o acordati, daca este cazul, si bolilor mai vechi, caci acestea se pot acutiza in aceasta perioada.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.