Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Este o saptamana usor tensionata pentru voi, dragi nativi Rac, caci aveti de rezolvat multe responsabilitati. De asemenea va faceti unele planuri importante si va consumati in incercarea de a le pune in practica, aceste fiind destul de elaborate si necesitand decizii pe care nu le puteti lua singuri.

Starea de sanatate este destul de buna, bolile nu par sa va creeze probleme in aceasta perioada. Cel mult oboseala va supara, insa este de inteles avand in vedere ritmul alert pe care il aveti in aceasta saptamana. Incrcati sa va organizati bine timpul si sa dormiti suficient.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Dorinta de schimbare va incolteste in suflet si in minte. Simtiti nevoia sa va deblocati, cumva s-a instalat poate rutina intr-un domeniu din viata voastra si doriti sa il revitalizati. Asadar faceti planuri, cereti opinii, va entuziasmati si visati cu ochii deschisi.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, astrele va protejeaza si va aduc energie pentru a duce la bun sfarsit tot ce va propuneti. Este indicat sa nu faceti excese alimentare, sa incercati sa aveti o nutritie sanatoasa pentru a va sustine nevoile energetice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In aceasta saptamana astrele va aduc situatii pasnice, iar voi veti da dovada de un calm de invidiat. Reusiti sa treceti cu usurinta peste orice prolema si preocuparile voastre vizeaza in special partenerul de viata si cariera.

Starea de sanatate este foarte buna, insa veti avea tendinta de a va epuiza. Uitati de mese si aveti un program haotic, de aceea recomandam persoanelor care sufera de afectiuni digestive sa urmeze indicatiile igieno-dietetice de la specialist sau un regim de hrana sanatos.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.