Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Aceasta saptamana nu aduce aspecte importante in planul sanatatii psihice si fizice. Raman o serie de ganduri care va ingrijoreaza, nu va dau pace si cer o solutionare cat de curand. Este posibil sa va doriti sa schimbati unele aspecte din viata voastra, simtiti ca ceva nu va mai reprezinta.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioeaza optim. Bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada, dar aveti tendinta de a face excese alimentare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Este o saptamana plina de responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata. Va veti simti ca intr-un carusel, ametiti de informatii si situatii care nu suporta amanare si va obosesc peste masura. Cu toate acestea nu vreti sa amanati nimic, pentru a avea un final de saptamana linistit.

Citește și:

Starea de sanatate este mai buna decat in ultimele luni, cu toate acestea simtiti ca ar mai fi cate ceva de rezolvat in aceasta privinta. Poate chiar treceti pragul medicului in aceasta saptamana pentru unele analize de rutina.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In aceasta saptamana sunt favortzate parteneriatele, negocierile afacerile. Puteti avea succes, dar totul depinde de cum comunicati cu cei din jur. Spre finalul saptamanii veti fi mai relaxati si veti rezolva probleme din camin.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, nu-i totul chiar roz, dar nici prea rau. Ar fi cazul sa faceti unele imbunatatiri in stilul de viata si chiar sa mergeti la medic pentru a investiga unele simptome care nu va dau pace de ceva timp. Trebuie sa va organizati bine timpul si sa acorati prioritate sanatatii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.