Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Este o saptamana in care accentul cade chiar pe sanatate pentru voi, dragi nativi Balanta, cautand sa va simtiti bine atat in privinta trupului, cat si psihic si spiritual. Urmati terapii, poate chiar meditati, faceti schimbari in stilul de viata, in dieta, chiar si in gandire. Este posibil ca sistemul vostru de valori sa fie remodelat in aceasta perioada.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este buna, insa ar mai fi cate ceva de clarificat. Sunt unele semne si simptome mai vechi pentru care n-ati ajuns inca la medic. Unele probleme pot fi chiar stomatologice. In tot cazul, va recomandam sa nu mai amanati, caci disconfortul va ajunge un stres.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In aceasta saptamana veti avea cateva responsabilitati dificile de dus, dar nu neaparat negative. Trebuie sa va invingeti o teama sau o emotie. Poate trebuie sa vorbiti in public, poate sa va intalniti cu o persoana, in tot cazul este vorba despre un stres acut si emotii puternice. Nu va faceti griji, astrele nu aduc vesti rele.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, iar organismul vostru rezista cu succes in fata stresului. Va recuperati rapid, de aceea este indicat sa incepeti o terapie corporala in aceasta perioada, caci organismul va raspunde foarte bine. Cautati metode de relaxare pentru a elimina stresul si tensiunile acumulate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Este o saptamana cu multe variatii emtoionale. Cand sunteti optimisti, cand picati in tristete si dramatizati totul. Ce-i drept, harta astrala arata ca ati avea motive, insa totul are o rezolvare. Cereti ajutorul celor dragi si incercati sa discutati cu acestia ceea ce va preocupa.

Starea de sanatate este destul de buna, insa va veti simti nevoiti sa faceti unele schimbari in stilul de viata. Imbunatatiti dieta, poate faceti mai multa miscare sau va reglati orele de somn.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.