Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Va asteapta o saptamana plina de peripetii si de situatii neasteptate. Aveti cateva dorinte sau proiecte pe care tot incercati sa le puneti in practica, dar depindeti de oameni. Este posibil ca in aceasta saptamana sa intalniti oamenii de care aveti nevoie. Asadar in plan psihic veti fi suprasolicitati, insa optimismul vostru va ajuta sa treceti cu usurinta peste greutati.

Starea de sanatate este buna, sistemul imunitar functioneaza optim si organismul vostru are o mare capacitate de refacere. Daca suferiti o interventie in aceasta perioada, va veti reface foarte rapid.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic este o saptamana frumoasa, in care puteti evolua spiritual. Veti fi usor stresati pentru ca va trebui sa luati unele decizii, insa indiferent ce veti alege, solutii vor exista astfel incat totul sa iasa bine.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti bine, insa organismul vostru are nevoie de mai multa energie. Incercati sa dormiti mai mult si sa adoptati o dieta energizanta. Mai multe legume de sezon si preparate lichide ca ciorbe, supe, va pot ajuta sa va hidratati suficient si sa va cresteti depozitele energetice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic saptamana este usor ravasitoare. Aveti tot felul de ganduri pana la mustrari de constiinta, doriti sa faceti unele chimbari si va pare rau ca nu aveti puterea de a schimba lumea la o bataie din palme. Incercati sa mai lasati deoparte din griji si sa va mai bucurati de micile placeri ale vietii.

Starea de sanatate este buna, totusi alergiile de sezon va pot crea unele neplaceri. Astrele va indeamna la sport, asadar nu ar strica sa faceti mai multa miscare, poate chiar va inscrieti intr-un program.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.