Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Saptamana debuteaza cu multe responsabilitati, dar si entuziasm, pentru ca vreti sa demarati unele proiecte care va aduc multumiri si impliniri. Este indicat sa va organizati bine timpul pentru a va odihni suficient.

In ceea ce priveste sanatate fizica, va simtiti bine. Pielea este sensibilizata, asadar aveti grija la probarea hainelor, la piscina, caci exista riscul de a contacta o micoza. De asemenea cei care sufera de boli dermatologice trebuie sa urmeze cu strictete recomandarile medicului.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic saptamana este frumoasa pentru voi, dragi nativi Varsator. Sunteti foarte optimisti si primiti energie astrala, insa totodata sunteti cu picioarele pe pamant. Va organizati foarte bine timpul, ii mobilizati si pe cei din jurul vostru, iar la finalul saptamanii chiar veti avea rezultate notabile.

Citește și:

Starea de sanatate este tot mai buna si lucrati la aceasta, cu mici “imbunatatiri”. Fie mergeti la stomatolog, fie aveti o dieta adecvata si faceti miscare sau poate chiar adoptati terapii care va fac mult bine. Reusiti sa va odihniti si sa va simtiti odihniti, ceea ce este notabil avand in vedere perioada din ultimele luni.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana incepe energic, plina de evenimente care va vor suprasolicita si obosi. Insa va mentineti optimismul si puterea de munca, iar astrele va aduc energie, astfel incat sa treceti cu usurinta peste multitudinea de responsabilitati pe care va trebui sa le duceti la bun sfarsit in aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna. Sunt insa simptome mai vechi pe care le-ati tot neglijat si care acum se pot acutiza, de aceea nu ar strica sa incercati sa ajungeti la medic. Aveti nevoie de mai multa miscare si puteti adopta metode antistres, este posibil sa aveti nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.