Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic sunteti protejati astral, primiti energie si putere de munca, aveti o creativitate de invidiat si comunicati eficient cu cei din jur. Va recomandam sa aveti putin mai multa grija la ceea ce vorbiti, caci s-ar putea sa va scape si vorbe pe care sa le regretati mai tarziu.

Starea de sanatate este foarte buna. Accentul saptamanii este pe sanatatea celor dragi, ii trimiteti la doctor, le cereti detalii despre starea lor de sanatate si nu va lasati pana ce nu va asigurati ca ceea ce trebuia facut s-a realizat. Aveti grija sa va odihniti suficient.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic in aceasta saptamana domina curiozitatea: curiozitatea de a cunoaste locuri, oameni, tehnologii, stiinte si studii. Este o saptamana favorabila relatiilor, parteneriatelor si examenelor.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti excelent si veti dori sa va acordati mai multa atentie. Este posibil sa luati masuri in privinta dietei sau a imaginii ori in privinta unor terapii pe care le-ati tot amanat.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Astrele va aduc energie astrala, asadar veti avea putere de munca, putere de care chiar aveti nevoie pentru ca veti avea foarte multe lucruri de facut. Incercati sa va organizati foarte bine timpul pentru a reusi sa dormiti suficient.

Starea de sanatate este relativ buna, dar sistemul energetic este slabit. Aveti nevoie de o alimentatie energizanta, bazata pe fructe si legume proaspete, dar si pe supe si ciorbe ori alimente usor de digerat, care totodata sa va hidrateze. Atentie la ficat – este sensibil in aceasta perioada, de aceea va recomandam alimentatie saraca in grasimi si ceva mai mult somn.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.