Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in ceea ce priveste sanatatea psihica si fizica.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana va suprinde cu o serie de lucururi lasate nerezolvate, de aceea este posibil sa va simtiti stresati si tensionati. O buna organizare, dar si ajutorul priceputilor va ajuta in solutionarea rapida a blocajelor.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemul osteoarticular va poate da semne de sensibilitate. Este indicat sa faceti miscare moderata si sa practicati baile fierbinti si masajul pentru ameliorarea durerilor.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic saptamana va aduce suprasolicitare si chiar o serie de dezamagiri privind chiar propria persoana. Aveti anumite asteptari de la voi si va fi greu sa va atingeti propriile pretentii, mai ales ca nu aveti tinte joase.

In ceea ce priveste sanatate fizica, organele sensible la stres va pot da semne usoare de tulburare: dureri de cap, dureri de stomac, contractii musculare, insomnie etc. este indicat sa va organizati bine timpul si sa va odihniti suficient.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic traversati o perioada de reeducare, de refacere a sistemelor de valori, de schimbare a opiniilor privind persoane apropiate pe care poate le-ati desconsiderat sau le-ati tratat cu egoism. Acum cautati sa faceti pace, sa restabiliti armonia in relatiile cu cei apropiati si gasiti tehnici pe care altadata nici nu le-ati fi conceput. Ceea ce conteaza este ca aveti rezultate bune.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru este rezistent la stres si imunitatea crescuta. In cazul in care suferiti de boli cronice, veti gasi metode de a va ameliora simptomatologia si va imbunatatiti dieta.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic sunteti optimisti, toleranti la stres si comunicati excelent cu cei din jur. Aveti putere de munca si sunt favorizate colaborarile.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, imunitatea este crescuta si organismul vostru are o mare putere de regenerare. Reusiti sa va mentineti energia si chiar sa faceti activitati bune pentru sanatate, cum ar fi sportul, masajul, inotul etc.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.