Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in ceea ce priveste sanatatea psihica si fizica.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic aveti o serie de griji pe care doriti sa le rezolvati cat mai repede, insa a caror rezolvare nu depinde integral de voi. Aveti nevoie sa ganditi stategic pentru reusita, ceea ce va epuizeaza.

Starea de sanatate este destul de buna. Mici imbunatatiri ale dietei v-ar face mult bine, mai ales ca aveti tendinta de a face excese alimentare. Este posibil chiar sa incepeti o cura.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Saptamana vine plina de evenimente si situatii care va ametesc si nu va dau timp de respiro. Cu toate ca va veti simti obositi, totusi sunt multe momente frumoase in aceasta saptamana care merita traite.

Starea de sanatate este foarte buna. Bolile de sezon vor fi suportate cu usurinta si astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii. Puteti adopta metode de relaxare ca masaj, inot, plimbari in aer liber.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic astrele va aduc unele provocari, in special acelea de a nu mai lua in vedere parerea celorlalti atunci cand aveti ceva de facut. Pur si simplu sunteti decisi sa faceti ceea ce trebuie facut, fara sa va mai pese de confortul celorlalti sau de modul in care va vor privi. Si bine faceti, caci unii dintre acestia reprezentau mai mult un obstacol in drumul vostru.

Starea de sanatate este foarte buna. Faceti alegeri alimentare sanatoase, poate chiar mergeti la sala, aveti grija de voi si de imaginea voastra si cu asa autoingrijire este si normal sa va simtiti bine. Aveti nevoie de mai multa odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Saptamana va aduce prilej de bucurii, de noi colaborari, proiecte reusite si oameni frumosi in jur. Aveti tendinta de a critica mai mult decat trebuie, de aceea va recomandam sa va abtineti impulsurile de acest gen.

Citește și:

In cee ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc vesti importante, cel mult alergiile sau alte boli de sezon va pot crea necazuri.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.