Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in ceea ce priveste sanatatea psihica si fizica.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic aveti o serie de dezamagiri sau chiar de temeri cu privire la viata sentimentala si de familie. Desi primiti tot sprijinul celor dragi, totusi nu se aseaza lucrurile asa cum va doreati sau cum sperati. Este necesar sa faceti eforturi suplimentare pentru a va organiza eficient timpul.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Este indicat sa nu faceti excese alimentare, iar terapiile va pot aduce mult bine in aceasta perioada, organismul raspunzand intens la orice forma de tratament, de sport sau terapie.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic astrele va aduc energie creativa, asadar veti fi cei care dezvolta proiecte, gasesc solutii si se fac remarcati. Desi veti avea o saptamana solicitanta, totusi rezistati cu usurinta in fata stresului si oboseala nu va fi o problema pentru voi.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, astrele va sustin functiile organelor vitale, iar putin mai multa miscare nu v-ar strica. Incercati sa va organizati bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de somn.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Varsator. In ciuda zodiei voastre, veti fi foarte pragmatici si realisti, va veti evalua foarte bine limitele astfel incat sa nu acceptati proiecte care va suprasolicita sau care nu va aduc satisfactiile meritate. Reusiti sa va organizati bine timpul si sa dormiti mai mult.

Starea de sanatate este buna, este posibil chiar sa ajungeti la medic pentru analize de rutina. Aveti energie pentru a va pune in practica gandurile si proiectele iar imunitatea este ridicata. Bolile de sezon nu par sa va creeze probleme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic saptamana vine cu o serie de responsabilitati majore pe care va trebui sa vi le asumati, desi nu va este confortabil. Sunteti pusi in situatii de a va asuma raspunderi de care altii au fugit, mai ales la locul de munca. Este posibil ca aceste decizii sa implice si renuntari.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare. Aveti nevoie sa va protejati mai mult sanatatea si sa nu faceti excese alimentare.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.