Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Este o saptamana plina de responsabilitati pentru voi, dragi nativi Rac, dar totodata aveti ocazia de a va manifesta nemultumirile si neplacerile, de a fi vocali si convingatori. Este o saptamana importanta in care veti avea realizari care conteaza mult pentru voi, care va sunt pretioase.

Starea de sanatate este destul de buna. Organismul vostru este puternic si rezistent la stres, imunitatea este crescuta si bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada. Daca unii dintre voi vor suferi o interventie, se vor reface rapid.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic saptamana vine cu vesti bune pentru voi, dragi nativi Leu. Primiti energie astrala, aveti putere de concentrare, de memorare si sunt favorizate examenele. Puteti incepe chiar noi studii sau noi proiecte de dezvoltare personala.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Aveti nevoie de mai multa odihna, de aceea este indicat sa va organizati bine timpul pentru a va ramane mai multe ore pentru somn. O atentie deosebita trebuie sa o aveti si in privinta alimentatiei, caci aveti tendinta de a face excese. Ficatul este sensibilizat in aceasta perioada, insa o alimentatie sanatoasa si un somn suficient va scapa de pericole.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In plan psihic va bucurati de o perioada linistita, in care totul decurge dupa cum va sunt asteptarile. Primiti vesti bune si sunteti optimisti, iar stresul nu va creeaza probleme.

Starea de sanatate este relativ buna, este posibil ca durerile de cap sau insomniile sa va strice starea de bine, insa astrele nu aduc motive majore de ingrijorare in privinta sanatatii. O atentie mai mare asupra dietei nu v-ar strica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.