Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Incepeti saptamana in forta, cu multe planuri, decisi sa demascati persoane si sa spuneti ceea ce nimeni nu ar mai avea curajul sa zica. Sunteti puternici, motivati, convingatori si reusiti sa duceti lucrurile pe un fagas mai bun.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna. Mai sunt unele simptome mai vechi care va mai supara, insa astrele nu anunta nimic grav. Poate fi vorba despre tulburari usoare metabolice sau care apar pe fond de stres.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In aceasta saptamana va asteapta multe parteneriate care va fac viata mai frumoasa si va cresc increderea in propriile valori. Incercati sa fiti cat mai deschisi si sa nu va grabiti sa refuzati unele propuneri, caci se vor ivi multe oportunitati in aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna. Persoanele care sufera de alergii ar trebui sa urmeze cu strictete tratamentul si recomandarile medicului. exista si un usor risc pentru accidentarile minore, insa astrele nu anunta nimic grav.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic sunteti mai linistiti, simtiti ca unele din greutatile pe care le carati de luni de zile s-au ridicat si va simtiti mai usori. Incercati sa fructificati timpul pentru a nu intra in criza de timp cu unele proiecte.

Starea de sanatate este destul de buna, dar aveti nevoie de mai multa miscare. Ar mai fi cate ceva de rezolvat pe la medici, poate pe la stomatolog de exemplu, insa va propuneti sa va ocupati de aceste mici nereguli abia in ultima saptamana din aprilie sau chiar dupa Sarbatori.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.