Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic sunteti energici, creativi si mult mai organizati decat de obicei. Rezolvati unele probleme restante si chiar puneti pe picioare unele proiecte. Deveniti oamenii de baza in activitatile profesionale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna, rezistati cu usurinta in fata stresului si reusiti sa aveti mai multa grija de voi. Va ganditi poate la imaginea voastra, la silueta, luati masuri pentru sanatatea voastra, dar si pentru calitatea vietii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

In plan psihic saptamana este destul de agitata si solicitanta, sunteti nevoiti sa scoateti la iveala unele adevaruri si sa va asumati responsabilitati mari. Aveti nevoie de multa diplomatie pentru a trece cu bine testele de la inceputul acestei saptamani, asadar va recomandam sa actionati cu mult tact.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar este posibil sa treceti pragul medicului. Cautati sa va organizati bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de odihna. In tot cazul, in privinta sanatatii fizice astrele nu aduc motive majore de ingrijorare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

Saptamana debuteaza cu o serie de conflicte, insa rezistati fantastic in fata stresului si va detasati rapid de problemele care v-ar putea face rau si asupra carora nu aveti control. Asadar reusiti sa va mentineti calmul, sa actionati cu tact si diplomatie si sa creati o buna impresie celor din jur.

Starea de sanatate este relativ buna, dar tot ar trebui sa mai investigati unele simptome pe care le ignorati de ceva vreme. Desi aparent va simtiti bine, totusi cand si cand va mai supara cate ceva. Poate ar trebui sa fiti mai atenti in privinta dietei si a viciilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.