Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia RAC

Va asteapta o saptamana in care simtiti nevoia sa va gestionati cu atentie tensiunile, pentru ca este posibil ca unele situatii sau persoane sa va enerveze peste masura. Incercati sa gasiti un echilibru si sa cereti ajutor si altora in rezolvarea problemelor.

Starea de sanatate este buna, iar astrele nu anunta motive de ingrijorare pe acest segment al vietii. Aveti insa nevoie de mai multa odihna si de... distractie am putea spune, pentru a va delecta si a reusit sa va detasati de problemele cotidiene.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia LEU

Saptamana debuteaza cu mult entuziasm si energie pozitiva. Aveti idei productive si reusiti sa va organizati eficient timpul, asadar am putea spune ca veti avea o saptamana frumoasa.

Starea de sanatate este buna, dar va recomandam sa nu faceti excese alimentare. Incercati sa va odihniti mai mult si sa va respectati tratamentul daca suferiti de o boala cronica. In tot cazul, este indicat sa va relaxati pentru ca aveti nevoie sa scapati de stresul acumulat in ultimele saptamani.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia FECIOARA

Incepeti saptamana cu elan si aveti rezultate foarte bune in tot ceea ce faceti. Astrele va aduc energie pozitiva si putere de concentrare, iar cu o buna organizare veti reusi sa realizati in aceasta perioada tot ce v-ati propus.

Starea de sanatate este destul de buna, aveti insa nevoie de o alimentatie energizanta, bazata in special pe fructe si legume proaspete. Stim ca vin sarbatorile, de aceea va recomandam sa nu faceti excese alimentare, pentru ca pe un fond al oboselii este posibil sa vi se faca rau. Ficatul si splina sunt sensibilizate in aceasta perioada.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.