Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia CAPRICORN

Va numarati printre favoritii astrelor in aceasta saptamana, sunteti plini de viata, primiti energie astrala pozitiva si creativitate, iar comunicarea cu cei din jur este excelenta. Aveti rezultate bune in tot ceea ce faceti si revedeti prieteni vechi, ceea ce va bucura si va determina sa aveti o stare de bine... de invidiat.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, iar astrele nu aduc vesti importante in aceasta zona a vietii voastre. Va intereseaza imaginea voastra, felul in care aratati, cum va simtiti, iar in acest sens luati masuri atat in privinta dietei, cat si a... programarilor la salon.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia VARSATOR

Este o saptamana plina de activitati si veti fi nevoiti sa va organizati foarte bine timpul. Astrele va aduc energie pozitiva si putere de creatie, este posibil sa reluati colaborari mai vechi, asadar putem spune ca in plan psihic va simtiti excelent.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru este puternic si prezinta o mare capacitate de regenerare. Incercati sa nu neglijati dieta si miscarea, pentru ca aveti nevoie sa va mentineti energia, dar si sa eliminati tensiunile musculare. Exista un mic risc de accidentare, de aceea va recomandam sa fiti prudenti.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia PESTI

Saptamana vine cu energii pozitive, cu voie buna si noroc, astfel incat reusiti sa mai rezolvati din probleme si sa va simtiti sufleteste mai usori si mai impliniti.

Starea de sanatate este destul de buna, insa ar mai fi cate ceva de rezolvat. Poate este vorba de simptome mai vechi, poate va ganditi sa incepeti o terapie. Este indicat sa acceptati ajutorul celor dragi. Astrele nu anunta insa motive de ingrijoare in privinta sanatatii, asadar bolile de sezon par sa va ocoleasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.