Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia BALANTA

Va asteapta o saptamana plina, in care va veti simti ca intr-un carusel, ametiti se situatiile care vin cu o viteza incredibila si care va cer rezolvare. Este posibil ca unele persoane sa va creeze tensiuni, de aceea va recomandam sa nu mai ptuneti la suflet orice si sa incercati sa fiti mai... ignoranti.

Starea de sanatate este destul de buna, desi ar mai fi cateva simptome usoare cara va supara si va ingrijoreaza. Va propuneti insa a va rezolva aceste mici probleme dupa sarbatori, asadar sunteti hotarati sa va bucurati in aceasta perioada de timpul petrecut cu cei dragi.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia SCORPION

In plan psihic saptamana vine cu o serie de rascoliri interioare. Incepeti sa va analizati mai atent reactiile din ultima vreme, sa va intrebati daca ati procedat sau nu bine, daca ceilalti au sau nu o impresie buna despre voi si care ar fi noile limite si valori pe care ar trebui sa vi le stabiliti. Astrele va sustin analiza interioara si schimbarile spirituale.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, desi exista loc si de mai bine. Exista un risc de migrene si anemie, insa cu o alimentatie echilibrata si suplimente alimentare rezolvati aceste nevoi. Este indicat sa va odihniti mai mult, sa nu faceti excese alimentare si sa va bazati pe miscare in aceasta perioada, organismul vostru are nevoie de sport pentru a elibera stresul, dar si tensiunile si durerile din muschi.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia SAGETATOR

Este o saptamana cu multe tulburari interioare, in care aveti de facut alegeri grele si acestea privesc in special relatiile cu cei din jur. Nu reusiti sa va decideti in privinta unor aspecte relationale din viata voastra si este indicat sa ganditi atent actiunile pe care le faceti, caci exista riscul de a face unele gafe iremediabile.

Starea de sanatate este destul de buna, desi mai aveti cate ceva de rezolvat. Astrele nu anunta afectiuni majore, dar sunt unele aspecte ale sanatatii de care poate chiar va ingirijiti in acest rastimp. Aceasta tendinta de a avea grija de propria persoana este de laudat si veti fi surprinsi sa aflati ca cei dragi va sustin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.