Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Se pare ca sistemul respirator, dar si vezica biliara sunt slabite. Evitati alimentele grase, iar in cazul in care suferiti de alergii sau boli respiratorii, urmati recomandarile medicului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Nativii Rac se bucura de popularitate in aceasta saptamana. Aveti tarie de caracter, curaj si reusiti sa luati decizii bune pentru voi si cei dragi. Veti fi insa ceva mai stresati decat de obicei, dar veti face fata cu usurinta stresului.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru este puternic, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Sistemul articular este slabit in aceasta perioada, de aceea va recomandam sa evitati sporturile extreme, apa rece, frigul sau miscari care va pun in tensiune articulatiile genunchilor sau coloana vertebrala.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic astrele vin cu vesti bune in aceasta saptamana. Aveti succes in tot ceea ce faceti, demarati noi proiecte si va bucurati de parteneriate fructuoase. Colaborati excelent cu cei din jur si reusiti sa va faceti remarcati.

In ceea ce priveste starea de sanatate, este posibil sa somatizati stresul. Asadar diverse organe sau sisteme pot raspune in mod compensator stresului. De aceea va recomandam sa faceti sport (elimina tensiunile) si sa aveti un program sanatos de somn.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Aceatsa saptamana va fi una agitata pentru voi, dragi nativi Fecioara. Cu toate acestea haosul pare ca va place, va surprinde in centrul atentiei, aveti succes in ceea ce faceti, chiar daca pentru aceste beneficii munciti destul de mult.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.