Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este buna, iar astrele va protejeaza in acest plan. Imunitatea este ridicata si nu se anunta motive de ingrijorare in ceea ce priveste sanatatea. Organismul vostru prezinta o buna capacitate de regenerare si pentru cei care au nevoie de recuperare in aceasta perioada, astrele promit refacere rapida.

horoscopul saptamanal al sanatatii luna mai

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic va confruntati cu o serie de temeri ale caror sursa incercati sa o identificati. Desi nu aveti motive intemeiate, este posibil totusi sa simti ca aveti nevoie sa va relaxati si sa va odihniti pentru a va reechilibra starea interioara.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca unele simptome mai vechi sa revina si sa va supere putin, insa acestea sunt declansate pe fond de stres. Toate vor disparea imediat ce reusiti sa va reechilibrati.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

Saptamana este destul de linistita comparativ cu alte perioade ale anului. Lucrurile decurg ca de obicei, ceea ce va confera mai mult timp pentru a dezvolta noi proiecte si parteneriate. Este posibil sa simtiti nevoia unui concediu.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Cel mult o raceala de sezon va poate crea neplaceri, insa astrele nu anunta motive de ingrijorare in ceea ce priveste sanatatea.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

Planul emotional este usor sensibil in aceasta saptamana. Este posibil sa treceti de la o stare la alta, sa picati cand in depresie, cand in stari euforice. In tot cazul, cei dragi va sunt de mare ajutor astfel incat reusesc sa va scoata din acest cerc de ganduri puternice pe care nu reusiti sa le stapaniti.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.