Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna, va simtiti energici, rezistati cu usurinta stresului si bolile de sezon nu va vor crea prea mari probleme. Atentie la vicii – nu faceti excese de niciun fel.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic astrele va aduc creativitate si o buna capacitate de comunicare. Totodata este posibil sa simtiti nevoia unui concediu, astfel incat sistemul energetic este usor slabit. Noi va recomandam sa alegeti o alimentatie energizanta in aceasta perioada si sa respectati pe cat posibil programul de somn.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu ne aduc mari vesti. Este liniste in casa sanatatii pentru voi, dragi nastivi Capricorn, asadar se va mentine starea din saptamana precedenta.

horoscopul saptamanal al sanatatii luna mai

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

In plan psihic sunteti mai optimisti decat in ultima perioada, mai creativi si totodata mai ordonati. Reusiti sa faceti multe lucruri intr-un timp record, recuperand astfel responsabilitatile restante care s-au adunat.

Citește și:

In plan fizic va simtiti destul de bine, imunitatea este ridicata si bolile de sezon nu par sa va creeze probleme. Cautati sa respectati programul de somn, caci oboseala se acumuleaza spre finalul saptamanii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic aveti unele preocupari care va ingrijoreaza, poate este vorba despre probleme pe care vreti sa le rezolvati sau pur si simplu sunt hopuri carora trebuie sa le faceti fata, cum ar fi un examen. Totodata va ganditi sa demarati un proiect si cautati solutii. Toate aceste ganduri va consuma, de aceea noi va recomandam sa cereti ajutorul celor din jur si totodata sa fiti foarte ordonati pentru a putea fructifica fiecare ora din zi.

Starea de sanatate este destul de buna, desi este posibil ca unele simptome mai vechi sa persiste. Poate este cazul sa va ganditi la o terapie de recuperare ori la o vizita la medicul specialist.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.