Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna. Persoanele care sufera de boli alergice sau afectiuni autoimune au nevoie de mai multa ingrijire in aceasta perioada, caci sistemul imunitar este usor slabit. Respectati recomandarile medicului si acolo unde este cazul evitati pe cat posibil alergenii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

In plan psihic astrele va aduc claritate in gandire si o logica extraordinara prin care reusiti sa va rezolvati o serie de probeme, dar totodata deveniti foarte convingatori, caci argumentele voastre vor fi dificil de invins.

Starea de sanatate este destul de buna si astrele nu aduc vesti ingrijoratoare. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea cateva batai de cap, insa nu este nimic grav. Sistemul articular este usor slabit, dar baile termale si putin sport reprezinta solutiile potrivite.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic nativii Leu traiesc intens fiecare plan, fiecare gand. Sunteti entuziasmati de orice idee si va grabiti sa o puneti in practica, ceea ce s-ar putea sa va prinda bine, caci reusiti sa aveti destul de mult succes. Va faceti rapid remarcati si comunicati excelent cu cei din jur.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, imunitatea este crescuta, iar capacitatea de regenerare a organismului este sporita. Miscarea va face mult bine, va detensioneaza, de aceea nu ar strica sa aveti un program de sport sustinut in aceasta perioada. Incercati sa fiti mai atenti la alimentatie.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Saptamana se anunta frumoasa si cu vesti bune in plan psihic. Sunteti romantici, emotivi si spirituali, va bucurati de aspectele marunte ale vietii si reusiti sa vedeti jumatatea plina a paharului. Astrele va aduc voie buna si creativitate, asadar veti reusi sa gasitii solutii la unele probleme mai vechi fara a face insa un efort considerabil.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.